Mantea împarte pliante pentru a-şi plăti ratele

383
andreea manteaAndreea Mantea încearcă să strângă banii necesari pentru a putea acoperi ratele lunare la casă şi la maşină, care depăşesc 3.000 de euro. Rămasă fără un loc de muncă în televiziune, Andreea s-a întors de unde a plecat, adică la munca de jos. La târgul de nunţi, vedeta a împărţit pliante.

Aceasta duce, la propriu, grija zilei de mâine. Fără un loc de muncă stabil, ea acceptă orice job, chiar dacă multe dintre ele nu sunt onorante pentru statutul ei.

Mantea a acceptat, fără să clipească, să fie, pe parcursul târgului Expo Ideal Mariaj, imaginea unei firme de rochii de mireasă. Astfel, timp de trei zile, ea a îmbrăcat mai multe creaţii cu Swarovski şi a împărţit cărţi de vizită şi pliante cu oferta respectivei case de modă. Efortul Andreei de a sta în picioare câte zece ore pe zi a fost pe deplin răsplătit, aceasta primind la sfârşitul evenimentului nu mai puţin de 1.000 de euro.
Fosta iubită a lui Andrei Ţîrdea a fost ca un magnet pentru vizitatori, aceştia oprindu-se în loc pentru a se fotografia cu vedeta. Andreea a declarat în nenumărate rânduri că nu şi-a propus să îmbrace rochia de mireasă pentru a păşi în faţa altarului prea curând, căsătoria nefiind o prioritate în viaţa sa. În urma succesului său la târgul de nunţi de la Romexpo, Andreea a primit o mulţime de oferte de la casele de modă, care comercializează rochii de mireasă. Astfel, Andreea urmează să încheie un contract de 5.000 de euro cu o firmă de profil, care comercializează şi desuuri pentru noaptea nunţii.
Selecţie realizată de Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here