Manelistul Vali Vijelie stă două zile la Târgu-Jiu

601

vali vijelie cerand baniManelistul Vali Vijelie a poposit ieri din întâmplare în Târgu-Jiu. Acţiunea acestuia face parte din emisiunea „Aruncaţi din tren”, realizată de un post de televiziune naţional.

Deşi manelistul mai văzuse acest oraş, însă numai noaptea şi venise doar pentru a cânta, ieri şi azi acesta a bătătorit străzile Târgu-Jiului pentru a îndeplini condiţiile concursului.

De ieri dimineaţă, vedeta strânge bani de la cine poate, fie că sunt persoane fizice sau juridice, sau chiar instituţii, pentru a ajuta o persoană cu probleme grave de sănătate. Vijelie a acceptat toate condiţiile doar pentru a ajuta o tânără gorjeancă, căruia medicii i-au pus diagnosticul de scolioză accentuată, fapt care a dus şi la pierderea parţială a vederii. Vali Vijelie a început să „cerşească” de la orele 8:30 ale zilei de ieri, şi până la apusul soarelui. Acţiunea continuă şi astăzi, vedeta neavând la îndemână bani pentru cheltuieli proprii şi nici măcar telefon mobil. Astfel, acesta a dormit aseară pe unde a apucat, şi la cine i-a oferit cazare. Aceleaşi lucruri s-au desfăşurat şi cu mesele zilnice. Ieri, manelistul a strâns câteva milioane de la simpli trecători, de la organizaţii sportive din municipiul Târgu-Jiu şi de la instituţii.
Concurenţii de la „Aruncaţi din tren” trebuie nu numai să câştige bani, dar şi să îi consume cu chibzuinţă şi folos pentru că la sfârşitul concursului, câştigător va fi nu cel care a câştigat cei mai mulţi bani, ci concurentul care va avea asupra lui cea mai mare sumă. Concurenţii pot face orice legal pentru a câştiga bani.
Recunoscut de lumea de pe străzile Târgu-Jiului, de persoane care aveau probleme care mai de care, şi aveau nevoie de ajutoare financiare, totuşi, Vali Vijelie nu i-a putut ajuta. El trebuia să lupte să se ajute pe sine şi cazul social care i-a fost atribuit. În cele două zile, acesta a fost urmărit pas cu pas de către echipa venită de la Bucureşti, special pentru a urmări evoluţia vedetei.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here