Mândruţă a fost iertat de soţia sa

431
lucian mandrutaLucian rupe tăcerea, pentru prima dată după scandalul de acum două luni, şi neagă cu înverşunare că ar fi avut o aventură. „Dacă aş spune că nu am înşelat-o pe Ioana, nu m-ar crede nimeni. Însă dacă aş spune da, asta chiar ar fi o minciună.

Ioana nu şi-a pierdut niciodată încrederea în mine şi, de altfel, la noi în casă acest scandal nu a existat. Înţelege fiecare ce vrea de aici”, a spus ştiristul într-un interviu acordat unei reviste mondene.

Imediat după declanşarea scandalului, soţii Mîndruţă au plecat în vacanţă în Caraibe, lăsând în urmă tot acest scandal. „A fost foarte frumos în Caraibe. Dacă aveam probleme, nu eram nebuni să plecăm pe o barcă, într-o cabină de 2×2. La anul, dacă ne mai permitem, ne întoarcem şi cu copiii”, a mai spus ştiristul. Soţia sa, Ioana, sare şi ea în apărarea căsniciei lor, având la adresa lui Lucian doar cuvinte de laudă. „Aş fi ipocrită dacă aş spune că a fost uşor să trec prin acele momente. Acum însă, rămânem aceeaşi familie puternică, ce merge mai departe pe drumul ei, care se regăseşte în fiecare seară acasă, ca şi până acum, cu dragoste, şi care va şti să continue să construiască. Avem pentru cine”.
Lucian şi Ioana susţin la unison, că sunt suflete-pereche: „Am fost un cuplu potrivit, doi oameni din aceeaşi generaţie, cu aceleaşi valori. În zece ani am râs la aceleaşi glume, am învăţat împreună să fim părinţi”, a spune Ioana Mândruţă în aceeaşi publicaţie. Iar declaraţia lui Lucian, privind căsnicia lor, este parcă trasă la indigo: „Îmi place că am văzut aceleaşi filme, am citit aproape aceleaşi cărţi, că înţelegem lumea la fel”. Cei doi au împreună doi băieţi, Mihai şi Matei de 7, respectiv 5 ani.
Selecţie realizată de Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here