Mănăstirea Lainici nu le-a purtat noroc – Miron Cozma divorţează de avocata Monica Ionescu

551

cununie miron cozmaMiron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, pare a avea probleme în căsnicie. Acesta şi-a pus pirostriile la Mănăstirea Lainici, însă cununia din acest locaş de cult nu i-a fost de bun augur, problemele conjugale apărând chiar după câteva luni, în ciuda fastului cu care cei doi soţi s-au logodit.

Luceafărul huilei suferă în căsnicie. Din motive necunoscute, acesta a decis în urmă cu scurtă vreme să lase căminul conjugal, fapt ce a atras intentarea de către avocata Monica Ionescu a procesului de divorţ. Miron Cozma a ales pentru a se cununa religios pe data de 2 mai anul trecut, un lăcaş de cult gorjean, respectiv Mănăstirea Lainici. Miron Cozma şi Monica Ionescu au avut alături aproape o sută de persoane, o parte fiind credincioşi veniţi la mănăstire. Cozma a primit un dar mai special, o sabie, din partea soţiei lui Constantin Creţan, preşedintele Ligii „Miron Cozma” din Rovinari. După ceremonia religioasă, cei doi logodnici şi-au invitat musafirii, inclusiv copii ai străzii, care au asistat la logodnă, la o masă la care au fost oferite fursecuri şi vin de casă. Anul trecut, Luceafărul huilei declara sus şi tare că îşi doreşte foarte mult un copil cu proaspăta sa soţie, indiferent dacă ar fi băiat sau fată. Acest vis pare că nu s-a materializat nici până acum, deoarece cei doi soţi au luat calea despărţirii.

Conform unui cotidian naţional, Cozma a părăsit căminul conjugal sătul de certurile cu soţia sa, aceasta din urmă mergând rapid spre a intenta divorţul la Judecătoria Buftea. Primul termen al procesului de divorţ va avea loc la începutul lunii viitoare.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here