Măgureanu a înşelat-o pe Loga luni de zile

1351

magureanu1Un nou episod din scandalul reizbucnit între Maria Loga şi fostul ei soţ Constantin Măgureanu s-a consumat aseară în emisiunea gorjeanului Cătălin Măruţă, artista de pe Jiu fiind pusă în faţa unei declaraţii făcute de actuala nevastă a fostului ei bărbat.

Veronica Măgureanu a comentat situaţia în care a ajuns Constantin, ea precizând că iubirea lor durează încă din perioada în care cântăreţul era căsătorit cu Loga.

“Patru luni a durat prietenia noastră. Nu m-am simţit vinovată pentru ce s-a întâmplat. Aşa a fost Magureanusă fie, nimic nu e întâmplător. Nu am rămas gravidă cu el ca să provoc un divorţ. Pentru mine a fost o surpriză plăcută când el a decis să vină la mine. A venit şi a rămas cu mine pentru că ştiu magureanu2cum să-mi respect soţul, cum să-l iubesc”, a declarat Veronica Măgureanu în cadrul emisiunii „Happy Hour”. Maria Loga a cam rămas fără cuvinte după această declaraţie, ea ajungând chiar să o felicite pe cea care i-a luat locul în patul lui Măgureanu. Veronica a spus că cei doi se iubeau cu patru luni înainte de a pleca artistul de acasă, Loga declarând şi ea că „de prin ianuarie”, adică înainte cu vreo magureanu5cinci luni de despărţire, simţise că ceva nu e în regulă cu fostul ei soţ. „O dăm în comedie, dar o felicit pentru sinceritate. Constantin a spus că ei nu s-au iubit înainte, dar ea declară altceva. Mi-e ruşine de Magureanu 6minciunile şi aberaţiile lor. Ei doi sunt doi păcăliţi ai sorţii. Ea să nu fie atât de sigură pe el, că e a treia nevastă. Şi eu am fost sigură că o să îmbătrânesc lângă el şi uite ce s-a întâmplat”, a spus Loga, înainte de a-i mai dedica fostului său soţ o melodie intitulată „Omule fără de minte”. Piesa se regăseşte pe albumul „Mi s-a însurat bărbatul”, Loga spunând că anul acesta mai pregăteşte două CD-uri pe care i le va dedica în exclusivitate lui Constantin Măgureanu.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here