Mădălin Ionescu, supărat că Măruţă îl copiază

487
madalin ionescuEmisiunile de tip tabloid au revenit de luni în programele de după-amiază ale televiziunilor, iar concurenţa dintre „Acces Direct” şi „Happy Hour” se anunţă a fi una acerbă şi în acest sezon. În pragul revenirii pe TV, Mădălin Ionescu îl acuză pe Cătălin Măruţă că îi copiază formatul emisiunii. „<<Happy Hour>> a devenit o copie a emisiunii noastre.

A afirma că nu eşti interesat de subiectele concurenţei când ai oameni care le monitorizează în permanenţă e uşor ridicol şi ţine de o anumită naivitate”, a precizat vedeta Antenei 1 într-un interviu pentru o publicaţie centrală.

Deşi la premiile TV Mania, publicul a decis că cea mai bună emisiune de tip tabloid este „Happy Hour”, Mădălin Ionescu este de altă părere. „<<Acces Direct>> e cea mai puternică emisiune TV de tip tabloid. Nu e comod să fii luat în vizor de redacţia noastră. Aşa că unii preferă variante mai soft. Nici unul însă dintre cei vizaţi de noi nu ne-a ignorat până la sfârşit. Mai devreme sau mai târziu, personajele care ne-au ocolit au ajuns în platou sau ne-au acordat interviuri în exclusivitate”, a mai adăugat prezentatorul TV.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here