Lorena Găman, 8 medalii obţinute la gimnastică şi la dansuri moderne

530

lorena gamanLa vârsta de doar 13 ani, Lorena Găman a strâns în palmaresul său, alături de trupa de dansuri şi gimnastică 8 medalii. Aceasta este o prezenţă constantă în trupa de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu.

Este în clasa a VII-a şi de la doi ani mama ei a înscris-o în trupa de dansuri şi gimnastică aerobică de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, în urma activităţii de acolo a unei verişoare. În toţi aceşti ani, Lorena a strâns 8 medalii în urma concursurilor desfăşurate în oraşe precum Craiova, Timişoara, Vaslui şi Târgu-Jiu. Aceasta este premiantă şi la şcoală, fiind participantă la multe olimpiade la limba română. Literatura română, alături de engleză şi franceză, sunt materiile ei preferate.
Lorena Găman ar fi vrut să studieze şi muzica uşoară, însă nu are destul timp la dispoziţie. Tot timpul său liber din vacanţă este ocupat de ieşirile cu prietenele, jocul de Counter, discuţiile pe messenger, precum şi dansul de una singură prin casă.
Nu suportă intoleranţa
Adolescenta nu-şi vede viitorul decât dansând într-o renumită formaţie de muzică uşoară sau interpretând roluri excepţionale pe scenă, gândindu-se serios să urmeze Facultatea de Actorie. Actorii săi preferaţi sunt cei din telenovelele româneşti precum Dan Bordeianu şi Diana Dumitrescu. De lectură nu este foarte pasionată, singurele cărţi pe care le citeşte fiind cele recomandate la şcoală de profesori.
Lorena este vizibil deranjată de persoanele care nu au respect, iar mândria şi lauda de sine depăşesc orice limită. De asemenea, intoleranţa nu se găseşte în viaţa ei de zi cu zi. „Sunt o fire înţelegătoare, dar când văd că cineva chiar se ia de mine, nici eu nu tac din gură. Cel mai rău mă supără intoleranţa deoarece toţi suntem egali”, ne-a declarat tânăra.
Aşteptările fetei la noul an şcolar care se apropie ar fi să se scoată ca materie de studiu chimia şi clasa ei să nu fie invadată de colegi noi, înţelegându-se foarte bine cu actualii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here