Linia de alimentare a unei sonde de petrol din Gîlcești, dezafectată cu scandal!

1187

Angajatul unei firme prestatoare de servicii pentru Petrom a fost implicat, joi, într-o altercație verbală cu un tânăr din satul Gîlcești, comuna Berlești. Totul a izbucnit când salariații societății în cauză s-au apucat să dezafecteze linia de alimentare cu energie electrică a unei sonde de petrol, aflată la 100 de metri de locuința acestuia. Procedura a afectat proprietatea privată a cetățeanului, care a fost înjurat și amenințat de unul dintre salariații deranjați că acesta fotografia și filma procedura.

Sonda de petrol din Gîlcești, 343 Totea, aflată la mică distanță de proprietatea tânărului, a fost închisă cu ani în urmă, dar acum câteva luni de aici s-au sustras firele de curent dintre stâlpi. Abia joi, reprezentanții Petrom au decis ca vechea rețea de curent să fie dezafectată și au trimis aici o firmă prestatoare de servicii a ASET 2 Oltenia cu sediul la Craiova.


Deși ar fi trebuit să încheie un contract cu proprietarul locuinței din Gîlcești, deoarece rețeaua traversa proprietatea omului, în lipsa respectivului cei de la firmă s-au apucat de lucru. Fiul proprietarului a imortalizat prin fotografii și filmări procedura, fapt care a stârnit nemulțumirea unuia dintre salariații societății, care trăgea de fire.

Firma cu firele, proprietarul cu paguba
“Respectivul angajat mi-a adresat injurii, amenințări fiind foarte deranjat că eu am filmat cu telefonul mobil cum dezafectau ei rețeaua fostei sonde. Am filmat și cum firele trase de ei ne-au distrus un corcoduș, o grămadă de fân, căpșunii pe care îi avem plantați în grădină. Consider că s-a făcut un abuz, deoarece firma nu avea acordul proprietarului să tragă firele pe care ei le-au tăiat și le-au tras prin curtea noastră”, a declarat tânărul. Cazul a fost reclamat, joi, la IPJ Gorj, care a transmis spre soluționare la polițiștii din Târgu-Cărbunești și care, la rândul lor, au apelat la agenții din Berleși. Șeful de post a refuzat însă, susține tânărul din Gîlcești, să se prezinte la fața locului, operațiunea derulându-se între ore 10.00-14.40. Proprietarul intenționează să acționeze în judecată firma prestatoare pentru violarea proprietății private.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here