Laura Coşoi îşi face buletin de Bucureşti

403
laura cosoiLaura Coşoi este hotărâtă să îşi facă buletin de Bucureşti după ce a avut de pătimit atunci când a vrut să voteze la alegerile prezidenţiale. „Decizia a fost îndelung gândită şi luată cu greutate. Pentru mine este un pas important fiindcă sunt foarte ataşată de casa mea de la Iaşi, iar schimbarea buletinului pe adresa din Bucureşti înseamnă să accept 100% o nouă etapă din viaţa mea, aici la Bucureşti. Nu mi-a fost uşor, dar în ultimul an, de când mi-am cumpărat căsuţa mea, m-am lovit de foarte multe probleme administrative aşa că mi-am zis <<gata îmi fac buletin de Bucureşti>>.

Dar pentru mine Iaşiul va rămâne oraşul meu de suflet, oraşul copilăriei şi adolescenţei mele. Sunt mândră să spun că sunt şi voi rămâne o moldoveancă veritabilă”, a spus actriţa.

Frumoasa Laura, sosită în Capitală în urmă cu 7 ani, s-a hotărât să facă acest pas şi după ce, la alegerile prezidenţiale, Laura a fost nevoită să meargă la secţiile speciale pentru că nu avea buletin de Bucureşti: „Era o coadă foarte mare şi am renunţat instantaneu la idee. Aş fi dorit să votez dar nu am putut şi asta a fost picătura care a umplut paharul. Îmi voi face buletin de Bucureşti. Sună amuzant când o spun, îmi aminteşte de filmul cu acelaşi nume pe care l-am văzut de curând alături de iubitul meu, care este un mare fan al filmului vechi românesc”, a adăugat amuzată Laura Coşoi.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here