Larisa Crăete, o viitoare instructor-coregraf cu studii economice

426
larisa craete, facuta de mineLarisa Crăete face parte din trupa de dansuri „Revolution”, trupă căreia tinerii componenţi vor să-i schimbe numele într-unul mai atractiv. Aceasta este în primul an la Facultatea de „Administrarea afacerilor” din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi”.

A ales acest domeniu deoarece economia „a prins-o” încă din vremea liceului. „Am rămas aici la facultate deoarece am găsit aproape de casă facultatea ideală, dar şi pentru că sunt foarte apropiată de părinţii mei. Din păcate, eu câteodată mai comentez, ceea ce-i cam supără”, ne-a declarat tânăra. Aceasta mai avea câţiva paşi până să intre în finala concursului „Dansez pentru tine”. „Am vrut să particip deoarece vroiam să fac rost de o sală unde echipa noastră de dans să facă pregătiri”, a completat Larisa.

Aceasta a efectuat deja un an din cursurile de 2 ani de la Şcoala Populară de Artă, pentru a-şi lua atestatul de instructor coregraf. Ea vrea să practice această meserie în timpul liber, iar job-ul de bază fiind la un birou. „După ce îmi iau licenţa, vreau să fac un master în domeniul economic la Bucureşti. Nu mă văd făcând altceva în afară de munca la un birou sau de dans”, a adăugat tânăra.
La shopping de accesorii!
Ceea ce fata regretă este faptul că n-a luat cursuri de chitară, însă ştie că timpul nu este pierdut. „Când eram mică, aveam o chitară şi mereu încercam să cânt”. Singura dependenţă a tinerei este calculatorul, stând multe ore în faţa acestuia. De asemenea, când vrea să se relaxeze citeşte, scriitoarea sa preferată fiind Anne Bronte.
Expresia „Shopping-ul, pasiunea mea!” este valabilă şi pentru Larisa Crăete, aceasta cheltuindu-şi banii prin magazine alături de mama sa sau de prietene. „Cel mai mult îmi plac accesoriile, şi am foarte multe perechi de cercei şi multe ceasuri”.
Când alege ca mijloc de relaxare televizorul, Larisei îi place să urmărească buletinele de ştiri deoarece vrea să fie în pas cu noutăţile, dar şi pentru că, în copilărie, aceasta visa să fie prezentatoare, dar, timpul a făcut-o să se reorienteze.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here