La Rovinari, de Festivalul Berii – Anda Adam pe aceeaşi scenă cu Şuşanu

495
anda adam rovinariÎn acest weekend, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Rovinari organizează Festivalul Berii. Astfel, timp de trei zile, muzica uşoară, îmbinată cu manelele vor răsuna în tot oraşul spre deliciul cetăţenilor. Vineri, 21 august, pe scena de pe Bulevardul Minerilor vor urca trupa Varză, urmată fiind de Mihai, ex-component al formaţiei 3 Sud-Est. De asemenea, după concerte se va organiza o discotecă în aer liber, melodiile fiind alese de un DJ. Festivităţile vor debuta sâmbătă încă de la orele 16, când se vor organiza concursuri recreativ-sportive la ştrandul orăşenesc Rovinari, acestea urmând să continue şi în ultima zi a festivalului.

Înscrierile la concursurile de la ştrand au început să se facă încă de ieri, la sediul Casei de Cultură.

Tot sâmbătă, 22 august, pe scenă vor fi dansuri moderne, realizate de către trupe de brak-dance din Rovinari şi Târgu Jiu, iar maneliştii Cristian Rizescu şi Şuşanu vor susţine concerte, urmaţi fiind de cântăreaţa de muzică uşoară Anda Adam. Seara se va încheie cu party-ul în aer liber. În ultima zi a Festivalului Berii de la Rovinari, vor intra pe scenă interpreţii de menele Nicoleta Guţă, Nek, De Marco şi Claudia.
Pentru ediţia din acest an, Primăria Rovinari a alocat suma de 10.000 de euro, totul provenind de la bugetul local. „Am încercat în acest an să îmbinăm muzica uşoară cu manelele, să vedem cum prinde la public şi să mai reducem din manelişti. Anul viitor, dorim să combinăm muzica etno cu manelele, chiar am vrea să-l aducem pe Fuego”, ne-a declarat viceprimarul Rovinariului, Laurenţiu Chivu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here