Kamara a fost martor al unui accident!

623
kamaraMartor al unui accident în care şoferul a dat bir cu fugiţii, Kamara, componentul trupei Alb Negru, nu s-a lăsat până când vinovatul nu a ajuns pe mâna poliţiei. Aflat vineri după amiaza în zona bulevardului Decebal din Bucureşti, Kamara a fost martorul unui accident în care un bărbat a fost grav accidentat pe trecerea de pietoni, iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Fiind pe scuter, Kamara l-a urmărit pe şofer până în zona Unirii când acesta a tras pe dreapta dar a refuzat să coboare din vehicul, baricadându-se în maşină.

Autorul accidentului, un bărbat trecut de 60 de ani, fost profesor de box, a chemat repede în ajutor câţiva băieţi care au început să facă scandal şi au fost la un pas de a-l agresa pe Kamara şi pe cei prezenţi, care insistau ca bărbatul să se predea.

Poliţia a ajuns la timp pentru a calma spiritele înfierbântate şi pentru a-l duce pe vinovat la poliţie. “Este trist să vezi atât de multă lume pasivă care se uită la ceea ce se întâmplă ca la circ, fără să se implice. Am constatat cu stupoare că în ziua de astăzi aproape nimeni nu mai dă dovadă de spirit civic”, spune Kamara.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here