Jandarmeria Gorj are imn și videoclip

307

Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj are, de curând, videoclip pentru imnul interpretat de Ciprian Istrate, la Târgu-Jiu. Ofițerul psiholog la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș a fost invitat să urce pe scenă, pe 31 martie, la un restaurant de pe Insulița Jiului, unde a avut loc un spectacol susținut de formația Ceterașii de Câmpie și artista Doina Ghițescu, din cadrul Ansamblului Artistic ,,Ciocârlia” al Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul a marcat 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
”Vom începe cu acel cântec pe care eu l-am scris pentru dumneavoastră, în special pentru toți jandarmii, pentru toți cei care îmbracă această haină bleu-jandarm și, de ce nu, pentru toți lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba despre imnul jandarmilor, cum l-am numit eu”, a spus Ciprian Istrate, în timpul vizitei la Târgu-Jiu.
Protagoniștii videoclipului creat pentru acest imn sunt jandarmii gorjeni, fiind prezentate exerciții demonstrative ale luptătorilor din cadrul IJJ Gorj și nu numai.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here