Iuliana Marciuc: „Iubirea vieţii mele este Adrian Enache!”

621
iuliana marciucTeverista Iuliana Marciuc şi interpretul Adrian Enache au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp d 14 ani, relaţie din care a rezultat şi un copil, David Mihnea, în vârstă de 4 ani. Deşi cei doi s-au despărţit în primăvara acestui an, interpretul mai spera să o convingă pe mama copilului său să se întoarcă la el.

Un prim pas ar fi procesul de divorţ pe care l-a intentat în vară soţiei sale, Corina şi care, speră el la fel de mult să se încheie pe astăzi, când are termen. Cu toate acestea, telenovela Marciuc-Enache continuă. Iuliana l-a invitat pe Adrian la aniversarea restaurantului ei, însă artistul nu a putut veni. Se pare însă că ei se vor întâlni curând la aniversarea copilului lor.
Până atunci, inspirat, avocatul Cătălin Dancu i-a dăruit Iulianei la petrecerea de aniversare a restaurantului ei, ASIA, două stampe chinezeşti cu simboluri erotice. Să ştie Dancu mai multe decât presa? Cert este că Iuliana a declarat la petrecerea respectivă că îl va iubi toată viaţa pe Adrian.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here