Iulian Popescu, în cărți pentru un post la București

2504

Consilierul județean liberal Iulian Popescu, fost supraveghetor la Complexul Energetic Oltenia, se află în cărți pentru un post în administrația publică centrală.
Dacă inițial se vehicula ideea că Popescu va fi promovat secretar de stat în Guvernul Cîțu, postul atribuit filialei din Gorj a fost deja ocupat. Este vorba de Dumitru Laurențiu Achim, născut în orașul Târgu-Cărbunești, promovat secretar de stat la Ministerul de Finanțe. Acesta lucrează în minister din anul 1999.
PNL Gorj va mai avea oameni în administrația centrală, în cadrul unor agenții sau oficii guvernamentale, spun surse din partid. Iar acum se vorbește despre promovarea fostului candidat la Consiliul Județean Gorj, Iulian Popescu, într-un post la București. Acesta recunoaște că sunt „mai multe variante”, urmând să ia o decizie în zilele următoare.
„Mă bucură că numele meu apare în aceste propuneri. Mă simt onorat că colegii mei s-au gândit că aș fi persoana potrivită, dar în acceptarea oricărei demnități o să fac o analiză, odată din perspectiva pregătirii mele profesionale, unde pot să dau rezultate mai bune, și apoi unde am pârghiile necesare pentru a aduce cât mai multe rezultate pentru județul Gorj, așa cum mi-am luat angajamentul față de cetățeni în campania electorală. O să fie o decizie zilele următoare, dar nu implică neapărat să am o demnitate publică, nu am cerut-o și pot să trăiesc și fără astfel de lucruri. Atâta timp cât voi avea pârghiile necesare pentru a face lucruri concrete pentru România și pentru gorjeni, clar voi accepta orice provocare. Am învățat, de ceva vreme, să nu mai zic nu de la început. Sunt mai multe variante și rămâne să analizez împreună cu colegii mei”, a declarat Iulian Popescu, la un post local de radio.
Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, recunoaște că au fost purtate „discuții” despre promovarea unor persoane. Nu avansează însă nume, așteptând finalizarea negocierilor politice.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here