Lucrări în grafic pe Cheile Sohodolului

682

Lucrările de modernizare a DJ 672C, segmentul de 17,5 km între satul Runcu și Cheile Sohodolului, sunt în grafic, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

În cadrul proiectului de investiții „Refacere infrastructură și parte carosabilă la drumul județean DJ672C – segmentul de 17,5 km între satul Runcu și Cheile Sohodolului”, lucrările avansează conform planificării stabilite.

Principalele tipuri de intervenții care se desfășoară includ aplicarea de mixtură asfaltică pe o porțiune de 3,8 km, refacerea infrastructurii rutiere prin așternerea unui strat de balast și un strat de piatră spartă pe o lungime de 13,7 km. De asemenea, se realizează construcția de ziduri de sprijin pentru stabilizarea taluzurilor pe o extensie de 2,06 km și instalarea de parapete de protecție pe o distanță totală de 5.623 m, printre alte lucrări complementare.

„Proiectul demonstrează angajamentul echipei Consiliului Județean Gorj în îmbunătățirea infrastructurii rutiere, esențială pentru conectivitate, dezvoltare regională și turistică, având ca rezultat creșterea calității vieții pentru rezidenți”, a precizat președintele CJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here