Iulian Codiţă, un pasionat de IT şi de dans

408
IULIAN CODITA facuta de mineAre 19 ani, s-a pregătit vreme de 2 ani la Palatul Copiilor, la clasa de dans modern a profesoarei Elena Guţu. De câţiva ani încoace, Iulian Codiţă, alături de alţi 4 băieţi şi 4 fete au înfiinţat trupa de dans „Revolution”.

„Am apelat la sprijinul profesoarei de la Palatul Copiilor deoarece vroiam să ne pregătim foarte bine pentru Balul Bobocilor. Acum, regret că n-am putut să continui, dar am rămas cu experienţe şi amintiri plăcute”, ne-a declarat tânărul. În 2008, el a fost la „Dansez pentru tine”, pentru a-şi sprijini o colegă de vârstă mai mică.

O mare pasiune a acestuia este informatica, profil pe care l-a ales să-l studieze şi la facultate, fiind în primul an. „Îmi doresc să-mi găsesc un job în domeniul calculatoarelor. De mic, când m-am pus pentru prima dată în faţa unui pc, nu m-am mai putut lăsa de el”, a completat Iulian. Când stă în faţa calculatorului, acesta nu poate să nu asculte şi muzică. „Îmi place orice, numai nu rock turbat”. Iulian Codiţă a făcut şi câteva luni de canto, însă apoi s-a rezumat doar la dans, văzând că are o înclinaţie mai acută.
Acesta mai este pasionat şi de înot şi regretă că a prins „gustul” acestui sport abia la 17 ani. „Pentru că eram atât de pasionat nici nu mi-a trebuit instructor că am învăţat singur la mare”.
Ca şi persoană, tânărul informatician se descrie ca fiind deschis, sociabil, prietenos, şi nu-i place să se înconjoare de oameni cu figuri. Nu are decât câţiva prieteni, însă cei care sunt îi sunt cu adevărat. „Îmi place să am în jurul meu persoane care să-mi semene la caracter şi din partea cărora să am parte de multă înţelegere”, a mai adăugat acesta.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here