Ionuţ Stoica cumpără parfumuri pentru damele din familia sa

696
ionut stoica.O bucurie în plus adusă actorului gorjean Ionuţ Stoica la aceeaşi dată când filmul „Poliţist, adjectiv” a primit marele premiu la Festivalul de la Vukovar. În urmă cu o săptămână, a venit pe lume nepoţelul său, Alexandru Cristian. Ieri, actorul l-a vizitat, iar surorii bebeluşului, în vârstă de 5 ani, i-a adus un parfum „Barbie”.

„I-am cumpărat parfumul din aeroportul de la Praga, unde am făcut o escală, când ne întorceam de la Croaţia. De asemenea, tot din aeroport i-am luat şi soţiei, dar şi fiicei mele, Ana Maria un parfum”, ne-a declarat actorul gorjean.

Acesta este extrem de mândru de faptul că îndeplineşte un dublu rol ca şi bunic. „Nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Mie, copiii îmi dau aripi”.
În week-end, actorul împreună cu soţia sa au fost la ţară, la Roşia de Amaradia, pentru a se ocupa puţin de treburile gospodăreşti.
De când a apărut în „Poliţist, adjectiv” şi după premierea de la Cannes, Ionuţ Stoica a fost chemat să dea diferite casting-uri la casele de profil din Bucureşti. „Am dat mai multe probe. Acum sunt în aşteptarea răspunsurilor. Şi la filmul care m-a făcut recunoscut am aşteptat 5 luni”, a completat actorul.
În această lună, „Poliţist, adjectiv” va participa la alte trei festivaluri internaţionale: Toronto International Film Festival, Filmfest Hamburg şi la Festivalul de Film de la New York. Pelicula a câştigat două premii la Festivalul Internaţional Cannes 2009: premiul juriului şi premiul FIPRESCI, la categoria „Un Certain Regard”. Filmul lui Cornel Porumboiu va reprezenta România la Oscar 2010.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here