Ion Răuţ îl citeşte pe Kurt Vonnegut

697

ion rautIon Răuţ, cel care a ocupat funcţia de director de personal la Complexul Energetic Turceni, iar acum a rămas doar cu funcţia de purtător de cuvânt al PNL Gorj, în conferinţele de presă pe care le ţine la sediul partidului ţine să rostească adesea citate. Prin numeroasele afirmaţii pe care le-a făcut, l-a menţionat drept autor al acestora pe Kurt Vonnegut, celebru romancier american, care a decedat în 2007.
Asta s-a întâmplat şi ieri, când în timpul conferinţei, care îl avea drept subiect pe Dan Burlan, director al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, Răuţ a ţinut să rostească citate ale scriitorului de peste ocean, arătând astfel cât de bine cunoaşte operele lui Vonnegut.

Kurt Vonnegut se poate odihni în pace deoarece „personalităţi” ale Gorjului, aruncă foarte des „pastile” legate de cărţile sale. Un alt cititor fidel al americanului este Titu Daniel Bondoc, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Cel din urmă are în biblioteca sa mai toate lucrările lui Kurt Vonnegut.
Preocupat nu doar de lectură, ci şi de sport, Ion Răuţ, i-a recomandat lui Burlan că „mai bine ar face gimnastică cu excavatoarele” deoarece „e un rătăcit în sistemul managerial”. Şi pentru a face aluzie la originile omului care se aseamănă cu maimuţele, singura diferenţă dintre fiinţe şi animale fiind creierul, Răuţ este sigur că locul lui Daniel Burlan este prin pădurile Merişului şi nu la conducerea unei societăţi atât de importante.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here