Handbalistul Mazilu, pasionat de jocurile de cărţi şi billiard

408
ionut maziluIonuţ Mazilu activează în echipa de handbal Energia Pandurii Târgu-Jiu, şi pe lângă faptul că sportul este pentru el şi muncă, dar şi hobby, acestuia i se mai alătură şi ieşirile cu prietenii, jocurile de cărţi sau biliardul. Şi astfel se face că atunci când nu are chef de ieşit din casă sau prea puţin timp, handbalistul apelează la calculator, concurând la aceste jocuri online. Printre preferatele sale în materie de cărţi sunt Solitaire, Klondike, Freecell.

Aceste lucruri dar şi faptul că iubeşte toate genurile de muzică şi adoră compania găştii sale de amici, le putea afla de pe pagina personală de Hi5 a sportivului.

Totodată pe profilul lui Mazilu apar poze ale acestuia care demonstrează cât de mult adoră marea, nelăsând să treacă nicio vară fără să meargă pe litoral. Două dintre albumele postate pe pagina de Hi5 a handbalistului conţin fotografii făcute în vacanţele petrecute pe litoral, de anul trecut, dar şi din vara lui 2009. În aceste poze, el apare alături de amicii săi sau de iubita sa, Nicoleta. De asemenea, aflăm că handbalistul urmăreşte emisiunile sportive, dar şi că nu are o pasiunea pentru lectură.
Ionuţ Mazilu are 25 de ani, este unul dintre cei mai vechi jucători ai Energiei Pandurii Târgu-Jiu, purtând tricoul cu numărul 8. Deşi, în ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate, acesta nu vrea să renunţe la handbal şi doreşte să facă performanţă în continuare în echipa care l-a consacrat.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here