Gura târgului – Surdoiu candidează la şefia Centrului “C. Brâncuşi”

519

urecheO sursă de-a Gorjeanului, dintre cele mai sigure, ne-a dezvăluit o discuţie avută ieri, pe strada Victoriei între Viorel Surdoiu şi un admirator al domniei sale.

Se invoca regretul că poetul, pictorul şi fotograful amator, iar uneori chiar artist, care actualmente este inspector de specialitate la Centrul pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Gorj, nu candidase la concursul pentru obţinerea postului de manager al viitoarei Direcţii pentru Cultură a municipiului Târgu-Jiu. Ei bine, un porumbel aflat în zborul său către Catedrala „Sfinţii Voievozi” ar fi auzit următoarele: „Nu-i nimic. I-am lăsat să se dea cap în cap, ca să-şi arate limitele. Acum a venit momentul să candidez. Credeţi că degeaba mi-am lansat revista pe Internet?”

Şi dacă stăm strâmb şi judecăm drept, chiar avea dreptate prof.univ.dr. Ion Popescu-Brădiceni, care-i aprecia lui Viorel Surdoiu multitudinea domeniilor în care are har. În plus, mai zicea IPB: „Viorel Surdoiu e mult mai bun decât mine. Iar primarul Florin Cârciumaru ar avea în el un angajat competent şi devotat. În schimb, va pierde un om de nădejde Ion Cepoi, întrucât Viorel nu numai că e harnic. Dar îşi respectă şefii şi misiunile încredinţate, fiind încă de la ora 8 la program”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here