Gura târgului – Satana în sutană, aghezmuit la volan!

404

urecheÎncă preot în Parohia Seuca-Hobiţa, părintele Marian Paraschiv s-a deplasat, de la domiciliul său din Târgu Jiu, pe 3 februarie, adică joi, pe seară, la volanul autoturismului personal DACIA Logan chiar la Seuca.

Nu avea vecernie joia, dar a tras, pe şest, la consilierul parohial Neagoe B., unde-au mai chemat şi pe băutorul fruntaş Ghiţă Mihart şi pe Epitrop. Au pus de-o ţuică fiartă şi, se zice, s-au aghezmuit binişor.

Încă din 17 noiembrie anul trecut, inspectorii preoţi Adrian Ivan şi Constantin Nistorescu, de la Mitropolia Oltenia, dimpreună cu părintele Cosmin Bălan, de la Protoieria II Gorj, n-au catadicsit să răspundă la Memoriul Col(r)

Gheorghe D. Brânzan, deşi atunci s-au deplasat la Biserica Seuca, promiţând că analizează şi dau verdictul anchetei în 30 de zile. Între timp, Comisarul Marius Busuioc, de la Serviciul de Investigarea Fraudelor din IJP Gorj, a efectuat o altă anchetă. Să fi trimis rezultatele anchetei poliţieneşti la Mitropolia Olteniei, Comisarul Busuioc? Aşa s-ar părea, iar preotul Marian Paraschiv cică ar fi băgat-o pe mânecă, rugându-i pe Epitrop şi pe consilieri să facă o cerere spre a nu fi schimbat din Parohia Hobiţa-Seuca. Unde poate Satana în sutană să-şi rotunjească veniturile substanţial. Şi ilegal!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here