Gura târgului – Plăţi compensatorii de criză

342

urecheLa sugestia Guvernului Boc, Direcţia Management Resurse Umane a Ministerului Apărării Naţionale a”descoperit” că are prea mulţi ofiţeri şi a hotărât că, acelora care vor să plece benevol, „ca să nu fie daţi afară fără nimic”, să li se acorde un bonus special de 100 euro pentru fiecare centimetru al distanţei în linie dreaptă dintre oricare două puncte de pe corp.

În semn de bunăvoinţă şi cu aprobarea Cotroceniului, guvernul a dat dreptul fiecărui ofiţer să indice punctele de referinţă ale măsurătorii. Primul, un ofiţer de aviaţie, foarte suplu, cere să fie măsurat din creştet până în vârful degetelor de la picioare. Avea 1.95m, aşa că primeste un cec de 19.500 euro. Al doilea, ofiţer de marină, alege să fie măsurat din vârful degetelor de la picioare până la vârful mâinilor intinse deasupra capului. „Atât cât are când înoată”, măsoară 2.55m. Plecă marinarul cu un cec de 25.500 euro.

Al treilea ofiţer, un zdrahon de infanterie, vrea să fie măsurat, „din vârful penisului până la testicole”. Mustăcesc ăştia de la pensii între ei şi îi atrag atenţia omului că ceilalţi plecaseră cu cecuri frumuşele. În cele din urmă au procedat la măsurătoare. Infanteristul se dezbrăcă, medicul scoate ruleta, dar după primii 20 de centimetri se aude un strigăt:

„Dumnezeule mare! Unde vă sunt testicolele?…”

Ofiţerul: „În Irak !!!…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here