Gura târgului – Mitescu şi bătaia obrazului lui Ruşeţ

445

urecheActivitatea conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean(IŞJ) Gorj va intra şi ea în analiză săptămâna aceasta, potrivit noilor decizii ale conducerii PD-L.

Inspectorul şcolar general adjunct al IŞJ, Gheorghe Mitescu, care s-a declarat de mult de partea lui Ionel Manţog şi a echipei acestuia a susţinut, în schimb, că nu îşi face griji în privinţa eventualei schimbări a sale din funcţie. Mitescu pare că nu îşi face griji nici de declaraţiile sale anti-Ruşeţ făcute în ultima perioadă deşi unii spun că aceste vorbe l-ar costa acum funcţia.

Una dintre declaraţiile ce ar putea fi taxate este aceia în care Mitescu i-a reamintit lui Ruşeţ că acesta a ajuns senator cu sprijinul lui Manţog. “Ştiţi cine a fost cel mai fervent susţinător al lui Ruşeţ pentru postul de senator? Ionel Manţog”, a declarat Mitescu vrând să îi bată obrazul parlamentarului. Acum Ruşeţ poate să îi întoarcă gestul lui Mitescu cu atât mai mult încât ,,afacerile” făcute de Mitescu în IŞJ nu îl clasează printre favoriţii pe funcţie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here