Gura târgului – Misterioasa casă a lui Ruşeţ, de la Turcineşti

457

urechePosturile de televiziune au difuzat informaţii în legătură cu averea parlamentarilor PD-L. Pentru senatorul Ion Ruşeţ s-au difuzat informaţii în legătură cu faptul că în anul 2009 a câştigat cu 150.000 lei mai puţin decât în anul 2008, dar că a achiziţionat o casă şi două terenuri.

Proprietatea misterioasă a senatorului nu are dimensiunile vreunei vile sau ale vreunei averi şi a costat doar 100.000 de lei, ceea ce nu este foarte mult pentru posibilităţile financiare ale unui parlamentar, incluzând facilităţile de la credite.

Ca să nu mai prelungim suspansul, precizăm că senatorul Ion Ruşeţ a răspuns apelurilor noastre telefonice şi ne-a declarat: „am cumpărat o casă bătrânească, cu trei camere, construită în anul 1960 în comuna Turcineşti. Casa şi o curea de teren vecină cu casa au costat un miliard de lei vechi. Urmează ca în viitorii doi ani să mă apuc şi să finalizez construcţia casei.” Cu alte cuvinte, senatorul Ion Ruşeţ a transmis discret şi date despre stabilitatea Guvernului şi a actualei majorităţi care-l sprijină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here