Gura târgului – Gorjeanul Ben Lădescu, mai tare ca Bin Laden!

399

urecheAflăm cu surprindere, dar şi cu satisfacţie, că prolificul Ion Poescu-Brădiceni are sub tipar, la editura Scrisul Românesc, al doilea volum din cartea sa „Chipul şi Forma.2”, dacă am auzit bine.

Pe care-o va prezenta şi în traduceri simultane în limbile engleză, germană şi franceză la un Simpozion internaţional de la Berlin, unde este invitat.

Şi asta n-ar fi nimic. După poezie, critică literară, filozofie şi alte alea, mai nou, I.P.-B. se dedă şi la scenarii de film. Bravo lui. Nu ştim dacă-i adevărat ce se cleveteşte prin Târg, dar se pare că, influenţat şi de succesul ciclului de filme „Haiducii”, al prozatorului Eugen Barbu, bardul de la Brădiceni vrea să dea lovitura. Una de casă şi, în acelaşi timp, mediatică. În ţară şi în străinătate. Inspirat de celebrul caz Bin Laden, s-ar pune la cale nişte scenarii de filme despre omologul gorjean al celui mai căutat om din lume. Pe care să-l cheme Ben Lădescu, iar rolul principal să fie jucat de actorul Marian Negrescu. Pe criza asta, bănuiam noi, doar cultura ne mai salvează!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here