Gura târgului – Feriţi porţelanurile, vine tăuraşul Băsescu!

382

urecheFofează fu un personaj hilar al copilăriei mele. De dăştept ce era, păzea vacile la Peştişani. Trecea drept un locuitor foarte informat. Ca el sunt mulţi astăzi şi se plimbă pe strada Victoriei din Târgu de pe Jii. Între o cafea şi o ţigară, servite la Simigeria celebră pentru cafeaua ei şi plăcintele sale cu brânză, se schimbă câte-o parolă.

Ieri, unul mai citit ne-o zise pe şleau. “Măi, fârtaţilor. Aţi auzit că scrie Finacial Times de preşedintele nostru?” Acum, deşi nu l-am votat cu toţii pe preşedintele Traian Băsescu, căci despre el se făcu vorbire, hai să-l iertăm şi să-l acredităm ca preşedintele tuturor românilor. Occidentalii ăia de comentează politica financiară a lumii ar fi zis că România are “un preşedinte ce se comportă ca un taur într-un magazin de porţelanuri”.

Şi cum orice zic ăia de la FT e chiar purul adevăr, recomandăm tuturor celor care au magazine de porţelanuri să le închidă. Nu de alta, dar dacă le intră pe uşa magazinului un tăuraş ca Traian Băsescu rămân fără bunătate de marfă !

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here