Gura târgului – Dian Popescu ameninţat cu DNA-ul

365

Dian Popescufacuta de mineLa alegerile pentru mănosul post de primar al comunei Peştişani se zice că liberalul Florin Pavel ar fi promis construirea unui teren de fotbal. Exact ce le lipsea localnicilor ca s-o ducă mai bine.

Chiar dacă echipa de fotbal a primăriei –Ştiinţa Peştişani, a promovat în Divizia a IV-a, n-a apărut aşa, peste noapte, şi terenul. Iluzoriul teren de fotbal, a devenit, în schimb, un bun prilej de afaceri liberale. Ca să se pună bine cu şeful de la judeţ, Marele Maestru al Combinaţiilor – alias primarul liberalo-libertin Florin Pavel – ar fi achitat, cică, în avans o sumă frumuşică pentru materiale de construcţie. Virată încă de anul trecut către una din firmele BOSS-ului Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj. Prin primărie nu se prea cunoaşte decât că banii s-au achitat, în avans. Un fleac de nu mai puţin de un miliard şi jumătate de lei încasaţi de Dian Popescu. Iar despre cimentul, fierul beton şi alte materiale de construcţie se bănuieşte că ar fi tot în depozitele apropitarului Dian Popescu, cel care-ar fi pus frumuşica sumă dispărută din bugetul şi aşa sărac al Primăriei, mai la adăpost. În conturile sale, ceva mai grase.

Omul care are dovezile a avertizat-ameninţat, în precedenta şedinţă a Consiliului Local, că dacă va fi schimbat din funcţia de viceprimar se va opri cu actele doar la DNA. În Bucureşti, nu la Târgu Jiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here