Gura târgului – Comisarul Busuioc lucrează şi la Mitropolia Olteniei?

460

urecheCol(r) Gh. D. Brânzan, locuitor al oraşului Motru, dar născut la Seuca, în comuna Peştişani, se zice că ar fi fost sunat de comisarul(activ?) Marius Busuioc de la Serviciul de Investigarea Fraudelor al IJP Gorj.

Autorul unor memorii-reclamaţii adresate la diverse autorităţi, col(r) Brânzan a trimis, pentru a doua oară, acte doveditoare ale unor nereguli din activitatea preotului Marian Paraschiv, mai marele peste Parohia Hobiţa-Seuca. Că Protoieria II Gorj a pus batista pe ţambal, mai treacă meargă. La fel procedase şi Mitropolia Olteniei. Ambele ca-n zicala cu corb la corb nu scoate ochii! La primul memoriu adresat IJP Gorj, col(r) Brânzan primise un răspuns ca înainte de ‘89, cu „ne-am deplasat la faţa locului şi cele reclamate nu s-au confirmat”. Numai că lucrătorii operativi ai IJP Gorj nu luaseră legătura cu nimeni dintre săucanii vizaţi în memoriu. Convins că a doua oară memoriul său va avea altă soartă, col(r) Brânzan credea în profesionalismul comisarului Busuioc. De unde să ştie domnia sa cum se va drege busuiocul? A primit un telefon prin care i se confirmau mare parte dintre cele descrise în memoriu. Numai că, în loc să fie dirijate spre Parchet, rezultatele anchetei conduse de comisarul Marius Busuioc ar fi fost direcţionate, cică, tot spre Mitropolia Olteniei. De unde, părintele inspector Adrian Ivan, cel care se şi deplasase la Seuca, se pare că blochează tot.

Poate s-au schimbat legile şi nu ştim noi. Nu cumva comisarul Busuioc are o jumătate de normă şi la Mitropolia Olteniei?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here