Gura Târgului – Ciolofan, înlocuitorul viceprimarului Nicolcioiu?

364

nicolcioiuDe foarte multă vreme, la Peştişani, nu mai este linişte. Ba a fost dat afară, abuziv, un consilier local – prof. Ion Pavel -, după ce tot abuziv a fost exclus din organizaţia PSD Peştişani, unde era chiar vicepreşedinte, fără să fi fost măcar convocat la şedinţa de decapitare, măcar ca să se apere.

În acea şedinţă a Consiliului Local, viceprimarul Nicolae Nicolcioiu, intrat în dizgraţia primarului Florin Pavel şi a consilierului local Ion Poenaru, preşedinte al PSD Peştişani, a recunoscut că următorul pe lista daţilor afară va fi el. Numai că ar cere îngăduinţa să i se permită prezentarea unor documente zdrobitoare, conform cărora el susţinea că actualul primar Florin Pavel şi secretara Porumbel ar avea niscaiva necazuri si că nu este exclus ca Primăria comunei Peştişani să rămână fără… primar şi fără secretară! Întrucât, viceprimarul Nicolae Nicolcioiu nu se va opri cu dosarul respectiv la DNA Gorj, spre a nu se cocoloşi afacerile, ci va merge direct la DNA Bucureşti!

Şedinţa consilierilor locali a avut o programare, apoi a fost contramandată, iar mai nou, după o consultare la judeţ a partenerilor din Uniunea Social-Liberală – adică PSD Gorj, PNL Gorj şi PC Gorj – s-ar fi ajuns la un consens. Nu va fi ales viceprimar Pantelimon Tivig, tot PNL-ist şi apropiat al actualului primar, ci un membru al PSD Peştişani.

Cum Ion Poenaru, şeful PSD, nu-i fraier să lase grasa vacă de muls numită Obştea Peştişani din mână pentru vrabia de pe gard, mult mai sărăcuţă financiar, s-a căutat un înlocuitor. Acesta ar fi consilierul local Joe Ciolofan, şi el vechi social-democrat, de loc din Brădiceni. Iar şedinţa, cu scântei, va avea loc pe 25 martie. Cel puţin până atunci, viceprimar al comunei Peştişani rămâne tot PDL-istul Nicolae Nicolcioiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here