Grecu nu mai vrea procuror-adjunct

472

Laurenţiu Grecu se înscrisese în cursa pentru postul de procuror-adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu de la CSM. Până la proba scrisă, Grecu s-a retras însă din competiţie, deşi era singurul înscris pentru funcţie. Laurenţiu Grecu, fost poliţist, de loc din Motru a anchetat şi trimis în judecată, în ultimul timp, mai multe persoane cu notorietate din acest municipiu. Este vorba despre Cristea Fluerătoru, Dan Olaru şi Daniel Burlan.
A.S.

3 COMENTARII

  1. Ba fratilor eu om mai inganfat si arogant ca Grecu nu am vazut pana acum. Nu-l inghiti nici cu 3 kile de lamaie. Zici ca noi traim pentru ca ne permite el , sa va uitati la fata lui sa vedeti fizionomia. De cand era politist era asa inganfat , cine e el ! nu le place munca nici lui nici lui fraisu. Ala mic e tot asa de gretos ca de e frate de procuror , joaca jocuri de noroc ca de munca e grea. Dejea mi-e greata ma duc sa beau un suc de lamaie.

  2. Cum sa vrea domnule procuror adjunct cand are 18 indice 1 si de cand a fost politist are numai nelegiuiri facute.El ar trebuii sa fie la parchet dar de partea cealalalta a biroului, adica anchetat. Ce criterii au astia cand numesc procurorii nu stiu dar se pare ca trebuie sa fii familiarizat cu savarsirea infractiunilor sa te numeasca. Vai de capul nostru !

  3. Are o plingere penala pentru abuz in serviciu careia I s a dat NUP, posibil sa conteze acest lucru cind se fac numirile pe functii, dar ma rog, poate Sa fie doar o presupunere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here