Gorjeanca Ornela, manechin pentru Mărculescu, cântăreaţă pentru Costi Ioniţă

590

marculescu si onelaCântăreaţa de muzică populară, Ornela Pasăre, gorjeancă din Dragoteşti, face furori în capitală. Ornela este astfel invitată la petreceri şi la emisiuni televizate, persoane importate din showbizz lăudându-i calităţile fizice sau vocale.

Ornela Pasăre a debutat în muzică la 14 ani, ea colaborând la începutul carierei cu Costi Ioniţă. Pe parcurs, Ornela a promovat şi şcoala de manechine a lui Costin Mărculescu.

onela6Ornela Pasăre este altă gorjeancă care a reuşit să se afirme în capitală. Artista de loc din Dragoteşti este considerată una dintre cele mai sexy onela8apariţii din muzica populară, ea debutând pe unele melodii realizate alături de Costi Ioniţă. ornela1Considerată o tânără de bun simţ şi cu o ornela3voce frumoasă, Ornela poate face la rândul său carieră în muzica populară. Susţinută îndeaproape de Maria Cârneci, Ornela a promovat şcoala de manechine a lui Costin Mărculescu, cu care este văzută la evenimente mondene, alături de alţi artişti cunoscuţi. Ornela Pasăre şi-a lansat primul album ornela5de muzică populară “De copil plecai în lume”, în luna noiembrie, la eveniment fiind ornela6prezent şi primarul comunei Dragoteşti, Vili Pasăre şi ornela7soţia acestuia. De Dragobete Ornela Pasăre a cântat pentru îndrăgostiţi la Casa Oltenească din capitală.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here