Gheorghe Orzan a primit cadou un telefon mobil de ultimă generaţie

484
Familia Orzan 1Om de afaceri şi politician, Gheorghe Orzan şi-a sărbătorit zilele trecute ziua de naştere. Acesta a ieşit în oraş cu familia şi cu prietenii apropiaţi, la un restaurant unde au putut sărbători cum se cuvine. „În fiecare an sărbătoresc atât ziua de nume, cât şi aniversarea. Nu las să treacă aceste momente importante din viaţa mea sau a familiei mele, fără să le sărbătorim aşa cum trebuie”, ne-a declarat liberalul.

Acesta a făcut şi o mică petrecere pentru angajaţii săi, cinstindu-i, a primit o mulţime de telefoane, de felicitări, dar şi multe cadouri. „Am primit de la obiecte vestimentare până la icoane, însă toate m-au impresionat”, a completat Orzan. El a fost însă încântat şi mulţumit de telefonul primit de la cei doi copii ai săi. „Mi-au luat un telefon mobil pentru că ştiau că vorbesc foarte mult şi acumulatorul mi se descărca relativ repede”, a adăugat liberalul. Acestuia îi place softul noului telefon, aspectul, cât şi toate accesoriile cu care este dotat. Şi noul său telefon, este tot un Nokia, marca preferată a lui Gheorghe Orzan, însă unul performant, un E52.
Performanţele telefonului
Telefonul a fost prezentat în premieră mondială în luna mai a acestui an la Varşovia, iar pe piaţa românească a ajuns doar de câteva luni. E52 este un terminal despre a cărui baterie producătorul finlandez susţine că are o perioadă de stand-by de până la 28 de zile. Este un telefon construit în jurul bateriei, producătorul susţinând că aceasta oferă opt ore de convorbiri şi ţine până la aproape o lună când este în stand-by. Terminalul are un display de 2,4 inchi şi vine la pachet cu un card de memorie de 1GB. Nokia susţine că este cel mai subţire smartphone al său, respectiv 9,9 mm. E52 dispune de asemenea şi de un sistem de diminuare a zgomotelor de fundal în timpul convorbirilor.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here