Flori pentru diferite ocazii

463
flori aniversareSunt multe ocazii când poţi face cadou un buchet sau un aranjament floral. Florile sunt cele mai importante obiecte decorative la orice eveniment: petrecere, aniversare, nuntă, botez etc.
De asemenea, florile sunt daruri pe care le oferim celor dragi cu ocazia diferitelor ocazii.

Atunci când alegi un buchet încearcă să cunoşti preferinţele destinatarului, culoarea şi de mesajul pe care îl doreşti să-l transmiţi. Dacă nu eşti sigură poţi cumpăra bucheţele clasice de trandafiri, orhidee sau crini, cu siguranţă nu vei da greş. Află ce flori poţi oferi pentru diferite evenimente:
Flori pentru nuntă
Dacă vrei să fii originală atunci pe lângă cadou oferă şi un buchet de trandafiri albi. În ultimul timp, trandafirii albi au fost asociaţi cu nunta, fiind un simbol floral al miresei. Alte flori potrivite pentru nuntă sunt: orhideea, crinul de vale, anthurium, alstromeria, gerbera.
Flori pentru aniversare
Atunci când eşti invitată la o aniversare poţi oferi cadou un parfum într-un coşuleţ de violete prinse în muşchi de pădure şi legate cu o panglică de mătase de culoarea florilor. De asemenea, poţi dărui buchete de trandafiri roşii sau roz, având în mijloc câţiva trandafiri albi.
Flori pentru botez
f1Pentru a face o impresie plăcută părinţilor poţi oferi un buchet de lăcrămioare, nu-mă-uita, trandafirul roz, margarete, liliac sau garoafe (albe sau roz). În general, în astfel de situaţii trebuie alese flori delicate, puţin volu-minoase. Bucheţelul este de preferat să fie legat cu o fundiţă fină de mătase albă, bleu sau roz
Flori pentru o persoană bolnavă
Când vizitezi o persoană bolnavă şi doreşti să-i oferi flori, e bine să-i dai garoafe, trandafiri, gerberă. Evită florile prea parfumate: crinii, zambilele.
Flori pentru înmormântare
Cu siguranţă nu îţi doreşti să participi la un astfel de eveniment. Din păcate, uneori nu avem de ales. Când pregăteşti buchetul de flori trebuie să foloseşti un “număr cu soţ” (2,4,6,8). Este singurul eveniment unde trebuie să dăruim flori cu pereche. Garoafele, crinii sunt recomandaţi pentru această ocazie.
Flori pentru sărbători
Te-ai gândit vreodată ce înseamnă viaţa ta fără acele persoane minunate pe care le iubeşti? Imposibilă! De aceea, merită să te gândeşti din timp ce flori, cadouri să le dăruieşti. Floarea ideală de sărbători este irisul. Prin această floare poţi arăta cât de mult înseamnă acea persoană pentru tine. Reprezintă speranţa, înţelepciunea şi credinţa. De asemenea, poţi dărui crini. Cu siguranţă cei dragi se vor bucura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here