Fata primarului din Leleşti s-a făcut mireasă

502

Nuntă mare sâmbătă, în comuna Leleşti, asta deoarece edilul localităţii, Marian Rotaru, şi-a cununat religios fiica. Peste 300 de persoane, numeroşi colegi din PSD ai primarului, politicieni şi localnici au participat astfel, cu mic cu mare, la petrecerea de după, o parte însoţind cu bolizi de lux drumul mirelui şi miresei spre biserica din Ursăţei, unde cei doi tineri s-au căsătorit religios.

După cununia civilă, organizată în septembrie anul trecut la Leleşti, pentru Adelina Rotaru şi Răzvan Roşu, primarul comunei, a avut la dispoziţie peste opt luni de zile pentru a pune la punct şi nunta propriu-zisă a fiicei sale. Astfel sâmbătă, 14 iulie, toată comuna a fost invitată la nuntă, pe lista de invitaţi aflându-se şi liderii PSD Gorj şi chiar premierul Victor Ponta. La cununia de anul trecut au fost nelipsiţi soţii Mihaela şi Mircea Geoană, dar nu se ştie dacă aceştia au onorat şi invitaţia la nuntă.

Biserica, renovată din buzunarul primarului
Cununia religioasă a celor doi miri a avut loc la biserica din Ursăţei, localitate aflată pe raza comunei, dorinţa aparţinând socrului mic, spuneau sâmbătă nuntaşii. Asta deoarece lăcaşul de cult ar fi fost renovat din banii primarului Rotaru, care a dorit astfel ca fiica sa să fie căsătorită religios exact în acelaşi loc. Peste 30 de bolizi de lux au însoţit astfel mirii spre biserică, sâmbătă, în ziua nunţii, naşul cuplului fiind zice-se chiar viceprimarul localităţii.

Nu s-au zgârcit
Rochia miresei ar fi fost cumpărată de la un magazin din Craiova, ea costând câteva sute bune de euro. De altfel, mireasa a încercat cu ceva timp în urmă câteva din modelele aflate în magazinul în cauză fiind încântată de modelul pe care şi l-a expus pe propria pagină de socializare.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

  1. Zau mai cutro ? Daca taceai ,,,,,,Mare branza ca ai cumparat rochia de la Bucuresti sau Craiova ,,,,,Tot din banii negrii ai lu’ tactu’ ai platit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here