Fata lu’ tata Condescu, model în capitală

408

Elena Condescu, fiica liderului de sindicat Marin Condescu, face furori pe reţelele de socializare în urma unui pictorial incendiar realizat de fotograful profesionist Dan Puiu. Fotografiile cu Elena, tânăra gorjeancă în vârstă de 26 de ani, au fost admirate însă şi de tatăl acesteia care recunoaşte că a îndemnat-o să urmeze o carieră în modelling. Îndemnul tatălui a ajutat-o, Elena ajungând să presteze şi pentru Botezatu. În timp ce fiica se ocupă de noua carieră, ea fiind absolventă a unei facultăţi cu specializare în turism, părinţii acesteia îi cresc fiul în vârstă de 8 ani, rămas la Târgu-Jiu în urma divorţului acesteia de Cristian Florin Ijac.

După ce a divorţat în septembrie 2011 de Ijac, acum iubit oficial al mezinei lui Dorel Chiriţescu, şi ea fost manechin, Elena Condescu a plecat în capitală. A încercat astfel să uite de căsătoria făcută la vârsta de 18 ani, în urma căreia a rezultat micuţul Andrei, acum în vârstă de 8 ani. Şi-a lăsat astfel fiul în grija părinţilor iar în Bucureşti a început să îşi clădească o carieră de model. Beneficiind de un corp de invidiat, Elena Condescu a reuşit, şi, se pare, că fără sprijinul tatălui cu mare influenţă la Gorj. Acum a prestat deja pentru Cătălin Botezatu şi a defilat în prezentări la Fashion TV.

De la club la aparatul foto
Presa mondenă a criticat-o însă pe odrasla sindicalistului anul trecut, pentru că aceasta o ţinea într-o distracţie prin cluburile din capitală. Asta, în timp ce băieţelul ei era la Gorj cu bunicii. De data aceasta, presa şi-a schimbat optica, totul urmare a unui pictorial făcut pentru Elena Condescu de către fotograful vedetelor, Dan Puiu.
Fotografiile în care fiica sindicalistului pozează fără inhibiţii i-au adus tinerei laude şi fani pe Facebook. Noile fotografii au fost realizate la Hanul lui Manuc din Bucureşti, pentru imaginea Elenei Condescu prestând o adevărată echipă de profesionişti.

De la lenjerie intimă, la rochie de seară
Şi astfel îndemnată de Dan Puiu, gorjeanca Elena Condescu a pozat îmbrăcată de la minuscule piese de lenjerie, la rochii sofisticate de seară. Fotografiile au numeroşi admiratori, cel mai mândru fiind de acestea tata Condescu.
Marin Condescu are patru fiice din căsătoria cu actuala nevastă, şi pe micuţa Marina, rezultată din relaţia cu Mădălina Berbecel, spun apropiaţi ai acestuia. Condescu şi-ar fi recunoscut fiica în documente, Marina primind numele de Condescu în timp ce Mădălina Berbecel ar fi acceptat tacit să rămână în afara familiei.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here