Fata lu’ tata Chiriţescu, manechin pentru Bote

1380

alexandra chiritescu2Sunt tinere şi au păşit spre calea succesului. Reţeta, cel mai sigur o au de la tăticii lor, oameni cu funcţii importante la nivelul judeţului nostru. Acestea sunt fetele unor bărbaţi care au un cuvânt de spus în comunitatea în care trăiesc. Câteva exemple vi le dăm astăzi, prin prezentarea

Andrei, fiica prefectului Liviu Andrei, a Alexandrei, fata cea mică a lui Dorel Chiriţescu, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, dar şi a Iuliei, odrasla lui Dorin Taşcău, directorul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” (CNTV).

Fie că au atins sau nu vârsta majoratului, fetele tăticilor influenţi ai Gorjului şi-au ales deja carierele, ştiind prea bine ce vor de la viaţă, exemplu preluat, cel mai probabil, din familie. Una alexandra chiritescu4dintre acestea este Alexandra Chiriţescu, fiica cea mică a prorectorului UCB Târgu-Jiu. În vârstă de nici 17 ani, puştoaica are deja o carieră solidă în modelling, fiind apariţia celor mai importante prezentări de modă ale renumitului creator Cătălin Botezatu. Viaţa deja şi-a creat-o departe de alexandra chiritescu5Târgu-Jiu, iar prietenele sale sunt din rândul tinerelor manechine bucureştence, cu ştate vechi sau mai noi în meserie. Alexandra Chiriţescu a avut tupeu, iar imaginea a ajutat-o destul de mult spre a-şi îndeplini visul şi a ajunge manechin, lucruri cărora li s-au adăugat cel mai probabil şi puţină influenţă venită din partea tatălui.

Vedete în propriul liceu

alexandra chiritescu3Printre activităţile preferate ale Alexandrei se numără sportul, shopping-ul, fotografia şi călătoriile. Artiştii săi muzicali preferaţi sunt Justin Timberlake, U2, Enya, iar filmele pe care le-a savurat au fost „A walk to remember”, „The ugly truth”, „The Devil wears Prada”, „Room 1408”. De asemenea, adolescenta are deja şi câteva citate preferate legate despre importanţa femeii în Chiritescusocietate şi duelul fără de sfârşit dintre sexul masculin şi cel feminin: „Nu-i cere unei femei imposibilul deoarece este capabilă să ţi-l dea!”, „O femeie are forţa să surprindă, menţine frumuseţea şi iubirea! Unicul lucru greşit e că uită cât de mult valorează”.

De asemenea, pentru Alexandra Chiriţescu, citatele favorite şi după care se ghidează în drumul Chiritescu 3deschis spre o carieră de vis, sunt: „Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău”, „Viaţa este o succesiune de momente. A-l trăi pe fiecare înseamnă a reuşi”, „Secretul unei vieţi pline e să trăieşti periculos”.

Ea model, surioara actriţă

Adolescenta a apărut deja în mai multe prezentări de modă ale lui Cătălin Botezatu, acesta fiind foarte mândru de gorjeanca sa. Deoarece ştie să uimească prin prezenţă şi poartă cu multă naturaleţe Chiritescu 2creaţiile designerului vestimentar, Alexandra Chiriţescu a fost solicitată spre a defila şi la ediţia din acest an a Fashion TV Summer Festival.

Dacă Alexandra a ales modelling-ul pentru a se remarca în înalta societate, sora sa, Andreea, absolventă a aceluiaşi colegiu frecventat de micuţa sa soră, are cu totul alte pasiuni, principala fiind actoria. La 18 ani, Andreea a apărut deja pe scena de teatru, interpretând diverse personaje. O asemănare cu sora sa, ar fi aceea că fiica cea mare a prorectorului Chiriţescu este la fel de pasionată de shopping.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here