Familia Geică, unici cu rezultatele obţinute la Deva

462

fam.geica,facuta de mineÎn sânul familiei Geică, acolo unde antrenatul la box este la el acasă, soţii Ion şi Leontina au fost prezenţi câteva zile la Deva pentru a-şi susţine sportivii. Oraşul a fost gazda finalelor pe ţară a Campionatul Naţional de Juniori la Box.

Acolo, sportivii gorjeni au obţinut medalii de aur şi bronz. Iulian Văduva (46 kg), Marian Băzăvan (52 kg) şi Claudiu Simescu (54 kg) au ocupat locul 1, obţinând dintr-un foc trei medalii de aur. De asemenea, Liviu Ciobanu (48 kg) a ocupat poziţia a III-a, fiind medaliat cu bronz. Cei patru sunt de la Clubul Sportiv Jiul Rovinari, pregătiţi fiind de Nicu Marius.

De asemenea, doi sportivi, Alin Mocioiu (66 kg) a fost premiat cu aur, iar Elvis Dulcu (60 kg) cu bronz, ambii de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, pregătiţi de Ion Buric şi Leontina Geică. Cea din urmă este soţia celui care acum duce pugiliştii gorjeni pe cele mai înalte podiumuri ale lumii, Ion Geică. La finalele de la Deva a fost prezent şi Andrei Mateiaş (46 kg), de la Clubul Minerul Jilţ Mătăsari, care a ocupat poziţia a III-a. Pentru concurs, acesta a fost antrenat de Dumitru Păun.
Au intrat în istorie
Cu 4 medalii de aur şi 3 de bronz, pugiliştii gorjeni au ocupat locul I pe ţară la competiţia de la Deva. De asemenea, această ocazie a fost şi pentru prima dată când, cu rezultatele obţinute, boxul gorjean a intrat în istoria ţării.
„Atât antrenorii cât şi sportivii doresc să aducă mulţumiri Consiliului Local Rovinari şi primarului Dorin Filip, cât şi directorului Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, Mihai Prunariu, pentru condiţiile create pentru pregătire, dar şi pentru participarea la competiţia de la Deva”, ne-a declarat Ion Geică, antrenor gorjean de box.
Competiţia de la Deva s-a desfăşurat în perioada 27 septembrie-4 octombrie.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here