Expoziţie de artă, cu vânzare, pentru Flavian

317

După concertul caritabil susţinut în luna martie de îndrăgitul artist Florin Chilian, un nou eveniment are loc la Târgu-Jiu pentru Flavian Voican, băieţelul care a fost diagnosticat cu leucemie, în toamna anului trecut. Este vorba despre o expoziţie de artă, cu vânzare. Evenimentul este găzduit de Muzeul de Artă din Târgu-Jiu.

În data de 8 iunie, începând cu ora 19.00, iubitorii de artă şi oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi la Muzeul de Artă din Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu. Acolo vor fi expuse lucrări ale unor artişti de valoare. Cei care vor să-l sprijine pe Flavian au posibilitatea de a achiziţiona lucrări la preţuri bune, sub minimul la care au fost în licitaţii, fără comision.
„După concertul caritabil de la începutul lunii martie, susţinut de Florin Chilian, etapa a doua a sprijinului nostru pentru Flavian înseamnă acum o expoziţie de artă, cu vânzare, cea mai grea dintre etape”, spun organizatorii expoziţiei.

Remember!
Flavian este un copil în vârstă de 7 ani, domiciliat în municipiul Târgu-Jiu, care are nevoie de ajutorul vostru pentru a învinge leucemia.
Flavian era un băiat vesel, energic, sănătos, până la sfârşitul lunii noiembrie, când a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică M1. În doar câteva zile, boala a evoluat la M3, deşi lui Flavian i se administrează tratament cu citostatice.
Invitatie expozitiePărinţii au reuşit să facă demersuri pentru a-l duce pe băiat în Italia, unde i se va face un transplant de măduvă. Practic, aceasta este singura şansă de vindecare a băiatului. Pentru ca intervenţia să se poată realiza, familia Voican are nevoie de sprijin financiar. Invitatie expozitie spateCei care pot şi doresc să-l ajute pe Flavian o pot face fie în contul în lei RO36RNCB0149143953920001 şi în cel în euro RO09RNCB0149143953920002. Ambele conturi sunt deschise la BCR pe numele Voican Flavian.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here