Enache se însoară cu Marciuc la primăvară!

428
enache si marciucCântăreţul Adrian Enache a divorţat marţi la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală. Interpretul a pus punct căsniciei cu Corina. El a fost de acord ca aceasta să-i poarte numele în continuare. De acum, Adrian va trebui să plătească o pensie alimentară de 1.000 lei şi toate cheltuielile legate de şcolarizarea fiicei lui, Diana, în vârstă de 13 ani. În ce priveşte apartamentul în care a locuit Adrian cu Corina va rămâne fiicei lor.

Divorţul celor doi s-a desfăşurat cu uşile închise. Interesant este că în spatele acelor uşi, instanţa a consemnat un amănunt mai puţin cunoscut, acela că Adrian era despărţit de Corina de şase ani, însă au acceptat un compromis de dragul fetiţei lor. Cum Diana a crescut, Adrian şi-a luat inima în dinţi să facă un gest pe care Iuliana îl aştepta de 14 ani. Aurelian Temişan a fost martor la procesul de divorţ, atât pentru Adrian, cât şi pentru Corina. Cei doi au luat masa împreună în semn de adio.
Cătălin Dancu a fost avocatul Iulianei la divorţ, dar şi avocatul lui Adrian în procesul de divorţ care s-a încheiat ieri. El spune că sunt mari şanse ca Adrian şi Iuliana să se căsătorească la primăvară.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here