Enache a slăbit de dorul lui Marciuc

376
Adrian Enache a slăbit din cauza dorului de Iuliana. El a apărut la un spectacol îmbrăcat cu un costum care aproape cădea de pe el, semn că în viaţa lui continuă schimbările: a dat divorţ, a plecat de acasă, şi-a închiriat un apartament unde stă singur, îşi caută casă de cumpărat.

Se pare că un nou pas în procesul de schimbare al artistului a fost să dea jos kilogramele în plus. După ce a slăbit aproape 5 kilograme, artistul nu a apucat să-şi reînnoiască garderoba. Enache a venit la inaugurarea Sălii Savoy îmbrăcat într-un costum al cărui sacou îi era cu două numere mai mari, iar pantalonii aproape că îi cădeau de pe el.

Adrian încearcă să facă cât mai multe sacrificii pentru a-i reintra în graţii Iulianei, femeia pe care spune că o iubeşte. Aceste schimbări nu par însă să o impresioneze pe Iuliana. Ea şi-a serbat ziua de naştere doar cu câţiva prieteni, la Braşov şi a cerut expres ca bărbaţii din viaţa ei să nu îi fie aproape. Ei, respectiv Adrian şi grecul Mihalis, i-au trimis câte un buchet de flori.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here