EBA a primit trei inele de la Syda

417
ebaElena Băsescu a primit până acum trei inele de logodnă de la iubitul său, Bogdan Ionescu, alias Syda, şi intenţionează să se mărite în curând, punând mare preţ pe detalii pentru ca evenimentul să fie „ca la carte”. Astfel s-a destăinuit în premieră fiica preşedintelui pentru un citidian central.

Elena spune că obişnuieşte să îl viziteze des pe Bogdan, chiar dacă acesta locuieşte la Paris, iar ea, în calitate de europarlamentar, la Bruxelles. „Fac doar 40 de minute cu maşina”, explică ea. Atunci când se află în România, Elena locuieşte în permanenţă alături de părinţi. „Mie-mi place, încă, să locuiesc cu părinţii. Când vin în România, stau foarte mult de vorbă cu tata, mă simt cel mai bine în sânul familiei”, spune ea.

Cât despre răsfăţul primit de la Bogdan, fiica preşedintelui nu ascunde faptul că este pasionată de bijuterii şi că a primit până acum trei inele de la alesul inimii ei. „Iubitul meu mi-a cumpărat mai multe inele, cu diverse ocazii, ultimul chiar de Crăciun. Le port cu mare drag. Ne înţelegem bine, e o relaţie serioasă, nu se compară cu ce a fost până acum. Dacă mă voi mărita, am s-o fac ca la carte. Cred că asta i-ar face fericiţi şi pe părinţii mei, mai ales pe mama, care-şi doreşte foarte mult un nepoţel”, a mai declarat Elena.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here