După 32 de ani de burlăcie – Medicul Moisescu şi-a găsit jumătatea şi se căsătoreşte

506

Timp de 32 de ani, medicul Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) Gorj s-a dedicat exclusiv profesiei. O frumoasă poveste de dragoste, născută în urmă cu mai bine de un an, l-a convins pe acesta să renunţe la burlăcie. Astfel, în câteva zile îşi va uni destinul, oficial, cu aleasa inimii sale, o doamnă încântătoare, cu care deja locuieşte şi care i-a demonstrat că viaţa este mult mai frumoasă în doi.

Renumitul medic Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) Gorj renunţă la burlăcie, după 32 de ani, pentru a-şi petrece restul vieţii alături de femeia care-l face fericit. Povestea lor de dragoste a luat naştere în urmă cu mai bine de un an de zile şi este mai interesantă şi mai frumoasă decât o scenă de film. Protagoniştii ţin însă pentru ei detaliile dulci, care i-au unit, declarând doar că sunt fericiţi şi că îşi doresc să-şi petreacă restul vieţii împreună. „După 32 de ani de burlăcie am hotărât că viaţa este mai frumoasă în doi. Peste câteva zile, sau maxim câteva săptămâni, mă voi căsători cu o femeie extraordinară, pe care am cunoscut-o în urmă cu un an şi ceva. Încă nu am stabilit data oficierii căsătoriei, însă va fi cât mai curând”, a confirmat, fericit, medicul Mihai Moisescu.

Din burlac, un tătic de gemene fericit
Deşi a fost căsătorit de două ori, Moisescu nu a avut copii. Întâmplarea face ca femeia, care în curând îi va deveni soţie, să aibă două fiice gemene, în vârstă de 18 ani. Fetele sunt încântate de relaţia mamei lor cu medicul, luând decizia de a urma şi ele cursurile Facultăţii de Medicină din Capitală. „Eu nu am copii naturali, dar ea are două fete gemene, care de acum sunt fetele noastre şi cu care mă înţeleg foarte bine, atât de bine încât ele s-au hotărât ca după terminarea liceului să dea la Medicină. Mă bucur foarte mult pentru alegerea lor şi eu le voi fi alături pentru că, aşa cum am spus deja, viaţa este mai frumoasă în doi şi chiar în patru, luându-le în calcul şi pe fiice”, a precizat medicul Mihai Moisescu. Recunoscut pentru luptele înverşunate pe care le-a purtat în diverse ocazii pentru drepturile medicilor pe care îi reprezintă în calitate de preşedinte al Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) Gorj, Mihai Moisescu îşi va canaliza, de acum înainte, energiile şi spre familie. La cei 62 de ani ai săi, Moisescu spune că simte nevoia să fie realizat şi pe plan personal, declarându-se fericit şi împlinit alături de femeia de 45 de ani, care l-a cucerit definitiv, determinându-l să-şi ia adio de la burlăcie după mai bine de trei decenii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here