Dragoş Mălăescu, un fotograf amator care studiază medicina şi visează la aviaţie

489

dragos malaescuTârgujianul Dragoş Mălăescu are 20 de ani şi de patru ani este pasionat de fotografie. Orice instantaneu inedit nu scapă de bliţul tânărului. În paralel, cu pasiunea pentru fotografie, Dragoş studiază şi la Facultatea de Medicină.

A început cu un aparat foto digital normal, iar acum pasiunea sa se bucură şi de faimă datorită câtorva ani de experienţă acumulată, precum şi achiziţionării a unui aparat de fotografiat semi-profesional, oferit de părinţi. Dragoş Mălăescu este student în anul I la Facultatea de Medicină, urmând să se specializeze în Imagistică. „Am început cu fotografia făcând poze la nimereală, şi deoarece prietenii îmi spuneau că am talent am şi continuat. Prima mea expoziţie a fost una de grup, în 2006, când oamenii mi-au admirat 3 fotografii”, ne-a declarat tânărul.
În urmă cu o săptămână acesta s-a înscris la un concurs naţional desfăşurat pe internet, intitulat „România eşti frumoasă!”. „Este un concurs normal, în care un juriu va desemna câştigătorul. Eu am postat pe site 4 poze”, a completat Dragoş.
Îl inspiră muzica clasică
fotografii dragos malaescuMozart, Chopin şi Beethoven sunt titanii muzicii clasice care îl inspiră în a-şi practica amatorismul în fotografie. Târgujianul vrea să aducă lumii prin pozele sale ce e dincolo de orice obiect vizibil şi să scoată banalul în evidenţă. De aceea, el ţine mereu aparatul foto asupra sa. Dragoş Mălăescu se consideră un băiat activ, care îşi face repede prieteni prin firea sa deschisă, şi căruia îi place să viseze deoarece crede cu tărie în îndeplinirea viselor sale.
„Îmi place foarte mult să merg şi la teatru, atunci când stagiunea este deschisă. Actorul meu preferat de la Elvira Godeanu este Marian Negrescu”. Printre piesele sale preferate care s-au jucat pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” se numără „Femeia ca un câmp de luptă în Bosnia” şi „Bătrânii”.
Un alt vis de-al său ar fi acela să urmeze cursuri de aviatică, deoarece i-ar plăcea să cocheteze cu pilotajul. Momentan, îi este greu să îşi concretizeze visele pentru că nu beneficiază de îndeajuns de mulţi bani pentru a efectua acele cursuri. Anii de tinereţe vrea să şi-i petreacă făcând ceea ce-i place, iar la bătrâneţe nu îşi doreşte decât să se retragă în vacanţe la o cabană în munţi cu viitoarea sa soţie, iar majoritatea timpului să şi-l dedice crescându-şi nepoţii.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here