Doru Filip este bunic cu acte în regulă

460
dorin filipDupă o perioadă de concediu, primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip s-a întors, de astăzi, cu forţe noi la şefia instituţiei. Tot concediul şi l-a petrecut ocupându-se de problemele familiale, de afaceri, dar n-a neglijat deloc Primăria Rovinari, chiar dacă n-a ales nicio destinaţie de vacanţă nici din ţară, nici din străinătate.

„Am preferat să nu merg nicăieri deoarece e criză, iar oamenii din jurul meu au prea multe probleme, aşa că n-aş putea să mă distrez având conştiinţa încărcată”, ne-a declarat edilul.
Acesta a fost extrem de ocupat cu pregătirile de botez ale primului său nepot, care îi poartă şi numele, Cristian Dorin. Micuţul are 3 luni şi jumătate şi a fost creştinat pe data de 6 septembrie. „Ca bunic mă simt tot tânăr şi activ, şi vreau ca nepoţelul meu să fie mândru de mine”, a completat Filip.
Cadonat cu un imobil
Bebeluşul este fiul fetei lui Doru Filip, Cristina. Edilul mai are şi un băiat, Robert, şi abia aşteaptă un nepoţel şi de la acesta. Petrecerea de botez a avut loc la Restaurantul de la Drăguţeşti, lângă piscină, nefiind invitate decât rudele şi prietenii apropiaţi. Băieţelul a primit nenumărate cadouri, care mai de care mai valoroase atât din punct de vedere material, cât şi spiritual. Edilul nu a vrut să ne mărturisească ce cadouri i-a oferit el, însă, ne-a spus că fiul său, Robert i-a dăruit bebeluşului un imobil.
Edilul oraşului Rovinari îi vede primului său nepot un viitor strălucit, însă nu în politică. „În România e greu să faci politică până nu se schimbă sistemul. Aşa că, dacă va vrea să facă acest pas, îl voi reţine şi îi voi recomanda să se gândească de două ori la această decizie”, a adăugat Filip.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here