„Dorinţa de a reuşi” în Club Regal

370
club regalVineri, 5 decembrie a.c., în Clubul Regal din municipiul Târgu-Jiu, va avea loc o mega-petrecere, al cărui sponsor principal este cel mai important producător de bere din ţară, Ursus. Firma va oferi şi anumite premii petrecăreţilor ce vor fi prezenţi vineri seară în Club Regal.

„Va fi o seară cu muzică de club, vom avea câţiva DJ locali, vor fi puse în joc multe cadouri, iar Ursus va oferi persoanelor dornice de distracţie nişte cartonaşe răzuibile, care ascund numeroase premii şi surprize”, ne-a declarat reprezentantul clubului.

Întreaga petrecere va începe la orele 22 şi se va organiza sub sloganul „Dorinţa de a reuşi”. Acelaşi producător de bere, a organizat şi în urmă cu mai bine de o săptămână o petrecere inedită în Club XS din Rovinari, sub sloganul „Party! Vino şi distrează-te cu noi”.
Firma Ursus a pus în joc un GPS pentru maşină, un mp4 player, un ceas Adidas dar şi multe alte premii.
Din păcate, Clubul Regal nu a mai fost gazda unor seri în care petrecăreţii prezenţi celebrau anumiţi artişti, aşa cum se vehicula în urmă cu câteva săptămâni. „După ce am organizat Seara Michael Jackson am luat o pauză de la astfel de petreceri, din cauza unor probleme de organizare”, a mai completat reprezentantul Clubului Regal. În continuarea acelor petreceri, trebuia să se organizeze şi Seara Loredana Groza, însă proiectul nu este pierdut definitiv.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here