DJ Rynno şi Sylvia, din nou în Club XS

445
dj rynno si sylviaSe pare că lui DJ Rynno şi Sylviei le-au plăcut mult oraşul Rovinari şi publicul rovinărean, fapt pentru care cei doi vor fi prezenţi în Club XS din nou sâmbătă, 5 decembrie. Aceştia vor da startul petrecerii incendiare la orele 22, intrarea în club fiind de 10 lei.
În următoarele rânduri veţi putea citi câteva detalii despre grupul vocal ce va remixa şi cânta pentru a doua oară în Rovinari. Silvia Roxana Sârbu este născută pe 27 Decembrie 1983, în Bucureşti. Este ambiţioasă, muncitoare şi pune suflet în ceea ce face, aşa cum îi stă bine unei persoane sub semnul Capricornului.

Ca studii se poate mândri cu Facultatea de Management. Sylvia are în prezent o firmă de organizări evenimente, „Pimp my events”, împreună cu un asociat. Pe lângă acest aspect, Sylvia se poate lăuda şi cu noua ei realizare, nou-deschisul local St.Tropez (cafenea şi club), astfel reuşind să-şi îndeplinească un vis mai vechi al său. Pentru cei care nu ştiu, Sylvia a făcut parte din trupa A.S.I.A timp de 3 ani. Împreună cu DJ Rynno, a lansat piesa “Feel” la MTV DJ Awards, în iunie 2007, la Sibiu. Numele adevărat al lui Rynno este Sorin Costache şi e născut pe 13 aprilie 1974, în Bucureşti. Are în spate o carieră de DJ de 12 ani şi este unul din cei mai cunoscuţi şi în vogă în domeniu. A mixat piese de-a lungul timpului în cele mai importante cluburi din Bucureşti şi din ţară. În prezent este rezident al clubului Gossip.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here