Diva Madonna a făcut show la Bucureşti

429
madonna concertMadonna a oferit românilor un show impecabil din punct de vedere al prestaţie teatrale şi al efectelor scenice. S-a mişcat uluitor, având o condiţie fizică excelentă. Spre deosebire de alte concerte unde a făcut în mare parte playback, Madonna a cântat la Bucureşti, în mare parte live.

Sonorizarea nu a fost la nivelul aşteptărilor, mulţi spectatori plângându-se că nu se aude destul de clar iar vocea ei se auzea mult prea tare în comparaţie cu partea instrumentală a pieselor.

Peste 60.000 de oameni s-au agăţat de scaunele tribunei, în faţa scenei, la sectorul Gold, la mijlocul terenului şi în spatele acestuia, printre copaci şi cu vederea obturată de prezenţa turnurilor de lumini şi sunet. Fiecare şi-a căutat un loc mai bun pentru a beneficia de o vedere excelentă asupra scenei de 60 de metri lungime. Din păcate, publicul român a început să o huiduie pe Madonna în momentul în care aceasta a declarat că a aflat că în România există probleme cu discriminarea şi că ar trebui să iubim cetăţenii rromi.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here