Directorul Gărzii de Mediu Gorj s-a relaxat vizitând bisericile din Moldova

501

sandaGheorghe Sanda, directorul Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Gorj, nu a avut parte în această vară de un concediu în toată regula.

El nu şi-a luat decât câteva zile libere, pe care le-a petrecut cu soţia şi cei doi copii făcând un tur al mănăstirilor din nordul Moldovei.

„Nu mi-am permis să-mi iau decât câteva zile de concediu, la sfârşitul lunii iulie”, ne-a declarat acesta. El a ales destinaţia mai sus menţionată deoarece copiii săi nu mai avuseseră ocazia să vadă maiestuoasele mănăstiri. „Copiilor mei le-a plăcut foarte mult. Eu le mai văzusem, însă, de fiecare dată, Voroneţ şi Agapia mă impresionează cel mai mult”, a completat Sanda.

Directorul are un băiat, în vârstă de 12 ani, şi o fată, de 15 ani. „Amândoi sunt mari iubitori de natură, şi sunt ataşaţi de mediul înconjurător. Fata este talentată la pictură, iar băiatul este amator de baschet”, ne-a spus Gheorghe Sanda. Acesta a menţionat şi faptul că fiii săi nu pot urma şi cursuri specializate deoarece nu au destul timp liber, dedicându-şi-l în totalitate învăţăturii.
Familia Sanda nu a petrecut până acum nici un concediu în străinătate deoarece consideră că aceste vacanţe sunt mai scumpe şi nu se încadrează în bugetul lor. „Îmi pare rău că n-am avut parte de un concediu de odihnă mai lungă, însă asta este. Eu sunt şi director, şi comisar şi şofer, iar instituţia are nevoie de mine”, a adăugat directorul Gărzii de Mediu Gorj.
Acesta este de părere că, totuşi, a meritat să-şi sacrifice concediul deoarece instituţia a ocupat un loc I în cadrul unei şedinţe de analiză care s-a desfăşurat în judeţul Vâlcea. „Mă bucur că am ocupat un loc fruntaş, deşi personalul nostru este compus doar din trei oameni, pe când, alte judeţe, au de 10 ori mai mult personal”, a încheiat Sanda.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here