Directorul de la AJOFM Gorj este pasionat de automobilism

398

ion ciochinaDirector executiv de câteva luni al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, Ion Ciochină cunoaşte extrem de bine instituţia pe care o conduce, lucrând în cadrul acesteia de 11 ani.

Chiar dacă desfăşoară o muncă obositoare, o principală relaxare a acestuia este automobilismul.

Ion Ciochină îşi desfăşoară activitatea în cadrul AJOFM Gorj din anul 1998. Din 2001 a ocupat scaunul de director executiv adjunct, iar din mai 2009 este director coordonator. „Îmi place ceea ce fac şi sunt obişnuit cu instituţia. Apreciez faptul că am în jurul meu oameni activi, serioşi, cu morală şi etică”, ne-a declarat acesta. Căsătorit de 15 ani, directorul este tată al unui băiat de 9 ani, între care relaţia care primează este prietenia.”Pe copilul meu, îl consider ca şi egal, sunt prieten cu el, şi îi dau numai sfaturi bune încercând să-l fac să conştientizeze binele de rău”, a completat Ciochină.
Adoră călătoriile şi informatica
În puţinul timp liber pe care îl are, acesta pleacă în weekend-uri împreună cu familia, dorind să scape de stres, retrăgându-se în locuri liniştite. În această vară, Ion Ciochină şi-a petrecut concediul în Bulgaria, într-o staţiune litorală liniştită şi micuţă, Sfântul Constantin şi Elena. Dintre ţările europene în care el şi-a petrecut concediile cel mai mult i-a plăcut Austria. Acesta îi descrie pe austrieci ca fiind oameni civilizaţi, serioşi şi punctuali, iar civilizaţia de acolo nu se întâlneşte în orice ţară. O altă pasiune veche a directorului AJOFM Gorj este automobilismul. Acum, însă, pasiunea se manifestă „în tăcere” faţă de perioada adolescenţei. Vreme de 12 ani, de la intrarea în clasa I şi până la terminarea studiilor liceale, acesta a fost membru al Federaţiei Române de Automobilism şi Karting Bucureşti. „Acum nu mai sunt aşa de teribilist. Mă mulţumesc doar să şofez mai mult, conducând maşina personală, o Toyota Corolla”. De asemenea, lui Ion Ciochină îi place să stea în faţa calculatorului, fiind un autodidact, învăţând toate chichiţele informaticii de unul singur. Acum realizează analize de contabilitate sau navighează pe net.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here